Νέα
Τα αλλαντικά SNACK μειώνουν τις τιμές τους!
12-03-2015

 

 Δ Ε Λ Τ Ι Ο     Τ Υ Π Ο Υ

 

Σε διάσκεψη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις των αλλαντικών Snack στην Λευκωσία, τα αλλαντικά Snack ανακοίνωσαν μείωση τιμών 5% στα συσκευασμένα αλλαντικά Snack.

Συγκεκριμένα  ο κ. Λεωνίδας Κυπριανού, Διευθυντής των Snack ανέφερε: «Ιδιαίτερα προβληματισμένοι για τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν στο νησί μας τα τελευταία χρόνια, και σεβόμενοι τους Κύπριους καταναλωτές που πάντα ήταν στο πλευρό μας, ξεκινήσαμε από πέρσι την προσπάθεια να στηρίξουμε και εμείς με τη σειρά μας τις κυπριακές οικογένειες που επί το πλείστο αντιμετωπίζουν μια δύσκολη καθημερινότητα.  Για αυτό το λόγο, το 2014 επιλέξαμε τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες αλλαντικών και παραχωρήσαμε 50% περισσότερο προϊόν εντελώς δωρεάν. Η ενέργεια αυτή στήριξης των νοικοκυριών κράτησε πάνω από 6 μήνες, διάρκεια που αποδεικνύει τη σημασία που ως εταιρεία δώσαμε σε αυτή την κίνηση».

 

Για το 2015 αξιολογώντας τις συνθήκες της οικονομίας, που δεν έχουν ανακάμψει και

με γνώμονα τη φιλοσοφία ότι η κυπριακή βιομηχανία οφείλει να σταθεί στο πλευρό των καταναλωτών σε αυτές τις δύσκολες ώρες  που περνούν, η αλλαντοβιομηχανία Snack προβαίνει  σε μείωση τιμής σε όλα τα συσκευασμένα αλλαντικά Snack κατά  5%  στη τιμή χρέωσης, με στόχο αυτή η μείωση να φτάσει στους  καταναλωτές.  Η ενέργεια αυτή στόχο έχει να βοηθήσει στην προσπάθεια που γίνεται από όλους για την αντιμετώπιση της κρίσης που περνά ο τόπος και  με την ελπίδα ότι η ενέργεια να βρει μιμητές.

 

Λίγα λόγια για τα αλλαντικά Snack

Από το 1976 η  αλλαντοβιομηχανία Snack εμπλουτίζει τις γευστικές επιλογές της κυπριακής οικογένειας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία αλλαντικών.  

Δίδοντας πάντα ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των αλλαντικών που προσφέρει σε όλα τα στάδια παραγωγής, από τη διαλογή των πιο αγνών υλικών, την επεξεργασία, τη συσκευασία, μέχρι την παράδοση, εφαρμόζονται διεθνώς πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001), υγιεινής και ασφάλειας των τροφίμων – HACCP (ISO 22000), περιβάλλοντος (ISO 14001) και επαγγελματικής υγείας & ασφάλειας (OHSAS 18001).  Επιπρόσθετα αξιολογώντας τις ανάγκες της σύγχρονης κοινωνίας, ως προς μια πιο υγιεινή διατροφή, η αλλαντοβιομηχανία Snack προχώρησε στη παραγωγή αλλαντικών με 10% λιγότερο αλάτι. Αυτό έγινε κατορθωτό με την υιοθέτηση της νέας πρωτοποριακής τεχνολογίας Fresher Under Pressure, που επιτρέπει στα αλλαντικά Snack να διατηρούν την φρεσκάδα τους για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κατακτώντας έτσι την αγάπη και την εκτίμηση από μεγάλη μερίδα του καταναλωτικού κοινού.

 

  

12 Μαρτίου 2015

 


Copyright ©Snack 2012. All rights reserved. | Designed and Developed by CyDezines | Powered by DZ cms